10 tips til å rocke jobbintervjuet i 2017

Når du har brukt de morbide spisse albuene dine til å kjempe deg gjennom bunken av søkere hos den deprimerte rådgiveren hos Capus er det tid for jobbintervju.

Det er fryktelig mye man må tenke på, og her er noen gode tips til deg som skal imponere på jobbintervju i 2017.

1. Løsne slipset når du hilser på de fremmøtte intervjuerne. Smil og si «Puh, er det bare meg eller ble det akkurat 100% mer synergi her inne?». Skyt med pistolfingrene dine.

2. Når du blir spurt om du vil ha noe å drikke, svar «Et glass med jobb takk». Le høyt i tyve sekunder.

3. Vis at du gir 110% ved å tømme 10% for mye vann i glasset ditt. Smil anerkjennende mens vannet drypper ned i fanget ditt.

4. Ta med en tom boks til intervjuet. Sett den midt på konferansebordet og si «Jeg gjør all tenking utenfor den der». Del ut noen visittkort.

5. Når du blir spurt om hvilke svakheter du har, si Stian Blipp. Fyll den etterfulgte stillheten i rommet med å si «Jeppsi peppsi.» for å illustrere at du kan alt om millenniumsgenerasjonen.

6. Ta på deg et sokkedyr på ene hånden, få den til å hviske deg i øret og si «Hva sier du herr Snuffe? At jeg er perfekt for denne jobben?»
sockpuppet

7. Fortell dem at du ikke tar lunchpauser fordi du får alle nødvendige vitaminer og næringsstoffer av gode resultater og høy ROI.

8. Knepp opp skjorten din og vis frem Supermann-tskjorten din. Si «Er det en fugl? Er det et fly? Nei, det er økt avkastning på dine investeringer!»

superman

9. Når de spør deg hvor du ser deg selv om 5 år, svar «eier av et dyrehotell for pensjonerte kaniner», dunk pekefingeren lett på nesen for å illustrere at du kjenner markedet.

10. Når de spør deg om du har et spørsmål om stillingen helt på slutten, spør «Hvor ser DU deg selv om fem år, din luring?» Le tørt. Tilby dem mintpastiller.

 

 

Inspirasjon fra: http://www.thepoke.co.uk/2013/05/31/20-invaluable-job-interview-tips/