Nina Karin Monsen: – Jeg kjenner ingen homofile babyer

Nina Karin Monsen har på nytt blitt aktuell i nyhetsbildet. Denne gangen med meninger om ting i Aftenposten.

Vi møter Nina Karin Monsen i Sofienbergparken i Oslo mens hun jager duer. Vi får en kort prat med henne om kommentaren hennes i Aftenposten.

Hvorfor løper du etter duene?

– De har lovet meg billetter til 21-bussen fra Aker Brygge.

Javel. Du – de fleste kjenner jo til meningene dine, og fikk de nok frisket opp igjen etter du kom på trykk i Aftenposten forrige uke, hvilke tilbakemeldinger har du fått?

– Jeg har fått mange sinte brev i postkassen min fra homofile, trans- og biseksuelle. Jeg har svart dem og sagt at samme hvor mye de onanerer så kommer de aldri til å onanere like lidenskapelig som en heteroseksuell.

Men all forskning peker i retning av å si at seksuelle legninger er medfødte, har du tatt stilling til helheten av forskning som foreligger?

– Jeg gikk i parken i går og møtte en baby som lå i en slags vogngjenstand med hjul. Spurte den om den var homofil og den sa nei. Dette er ikke så fryktelig vanskelig.

Men mange påstår at argumentene dine er veldig tynne og anekdotiske, selv forskningen du henviser til er veldig tynn?

– Dette er hersketeknikker PK-eliten bruker for å forvirre vanlige folk slik at sannheten ikke kommer ut. Alt du trenger vite står på nettet. Senest i går så jeg en video av en hamster som spilte fele. Dette er viktig, sier Monsen.

Nå prøver vi jo egentlig å bare finne ut hvorfor du mener det du mener. Hvorfor mener du at mennesker med en annen seksuell legning eller orientering lever en løgn? Mange av disse menneskene blir jo mobbet og trakassert.

– Vi blir alle mobbet og trakassert. Dette står det også om på nettet. Hvis problemet er mobbing er det ikke verre enn å faktisk justere betydningen av ordet mobbing til for eksempel rullekoffert eller badeland avslutter Monsen.